je kunt op afspraak bij ons komen winkelen!

Wil je komen winkelen, maak hier een afspraak.

.

Vanaf 5 maart kun je op afspraak bij ons komen winkelen zonder aankoopverplichting!

Dit mag met maximaal twee klanten tegelijkertijd.
Voor het winkelen op afspraak geldt uiteraard dat een mondkapje en afstand houden verplicht is.
Je kunt vanaf nu een afspraak inplannen per mail voor vrijdag of zaterdagmiddag. Info@wereldwinkelnijkerk.nl of app  0649978175 voor vrijdag of zaterdagmiddag tussen twee en vier.

Afspraak maken voor een bezoek aan de winkel voor 11.00u 's morgens

Vermeld de dag /datum en uw voorkeurstijd. Twee keer 15 minuten kan ook als u dat nodig lijkt.U krijgt op dezelfde dag voor 12.00u antwoord.

Ook kun je nog steeds je favoriete producten bij ons bestellen! Als je in de stad Nijkerk woont, komen we dit (gratis) vanaf vijftien euro bij je thuis bezorgen!
Ook is het mogelijk om je bestelling op afspraak af te halen bij de winkel.

Stuur een email naar info@wereldwinkelnijkerk.nl en vermeld daarin:

• De naam van het product en het aantal
  • Je naam, adres en telefoonnummer

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken voor de bezorging.
We maken een factuur of sturen  je een Tikkie, die we bij je bestelling toevoegen, deze moet binnen 14 dagen worden voldaan.

Wanneer wij komen bezorgen houden we ons uiteraard aan alle voorschriften en zetten we de bestelling voor de deur neer en houden we afstand.
Ook met afhalen houden we ons aan deze voorschriften.

We hopen jullie te zien!