Gedeeltelijke heropening naast tijdelijke gratis bezorgservice Wereldwinkel Nijkerk

In verband met de versoepelde maatregelen rondom de coronacrisis is ook Wereldwinkel Nijkerk kan de winkel voor een deel weer open op vrijdag en zaterdag tussen 13.30 en 17.00 uur.

Er zijn wel een aantal maatregelen die ook voor de wereldwinkel gelden

• Kom niet naar de winkel als u verkouden bent, griep heeft en/of moet hoesten, of wanneer u familie heeft die ziek is.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Pak niet onnodig artikelen vast.
  • Houd in de winkel 1,5 meter afstand van andere klanten en het personeel.
  • Er mogen maximaal 2 personen tegelijk in de winkel zijn, houdt hier rekening mee.
  • Betaal uitsluitend met de pin.

Graag willen wij onze vaste én nieuwe klanten toch de mogelijkheid bieden om op een andere manier van onze producten te profiteren.

Daarom heeft Wereldwinkel Nijkerk een tijdelijke gratis bezorgservice opgezet van al onze voedingsproducten, voor klanten in Nijkerk en nabije omgeving!