NIEUW: Wereldwinkel Nijkerk weer geopend.  http://nieuws

Bezorgservice weer beschikbaar!

Vanaf vijftien euro bezorgen we gratis in Nijkerk!

Graag willen wij onze vaste én nieuwe klanten de mogelijkheid bieden om onze producten op andere momenten te kopen. Daarom heeft Wereldwinkel Nijkerk een gratis bezorgservice opgezet van al onze voedingsproducten en een aantal non food producten,voor klanten in Nijkerk en nabije omgeving!

Klanten van de gemeente Nijkerk, de HSN en de bibliotheek kunnen ook hun bonnen/muntjes gebruiken om te betalen.

Wat kunt u bestellen?   NON FOOD EN FOOD!!

We hebben voor u een mooie lijst gemaakt met alle producten die te bestellen zijn.

Wij willen u er wel graag op wijzen dat wij enkel de producten die momenteel in de winkel voorradig zijn binnen korte tijd kunnen bezorgen. Net als in de winkel kan het zijn dat een product op is en eerst besteld moet worden. Wij bestellen natuurlijk met liefde producten bij, maar het duurt dan wel wat langer voordat deze producten bij u thuisbezorgd kunnen worden. Bestellingen voor grootverbruikers zijn uiteraard ook mogelijk; stuur ons gerust een mail als u hierin geïnteresseerd bent.

Graag een non-food artikel (zoals een kaartje, kaarsje of paashaasje) uit de winkel kopen of als cadeautje laten bezorgen bij een ander? Mail gerust naar wat voor product of soort cadeau u op zoek bent en dan kijken we samen of en hoe we u hierbij kunnen helpen. Cadeautjes inpakken doen wij nog steeds graag! ;-)

Hoe werkt de bezorgservice?

Stuur een e-mail naar  met daarin:

• Het soort product(en) + aantal dat u wilt bestellen
  • Uw naam, bezorgadres en telefoonnummer*
  • Of u wel of niet via internetbankieren kunt betalen (bij voorkeur, graag!)

*Het is uiteraard ook mogelijk om een bestelling te plaatsen voor een ander. Geef in dat geval ook even de naam en adresgegevens van de persoon door bij wie de bestelling afgeleverd moet worden.

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons via de mail met daarin een betalingsverzoek (via Tikkie). Zodra het betaalverzoek door u is betaald, gaan we uw bestelling klaarmaken en wordt deze uiterlijk binnen 48 uur bij u afgeleverd. Voor mensen die niet over de middelen voor internetbankieren beschikken, kunnen wij een factuur maken.

Met de levering van de bestelling houden wij uiteraard rekening met de huidige hygiëne-maatregelen; wij zullen de bestelling op de stoep zetten en gepaste afstand houden.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om deze ook te mailen naar .