Welkom bij

Wereldwinkel Nijkerk

Koffie/thee op het werk!

Fairtrade koffie voor op het werk

Koffie is uw visitekaartje wanneer u klanten of bezoekers ontvangt. Voor uw medewerkers betekent het een dagelijks rustmomentje of juist een lekkere oppepper. Daarom haalt u graag een goede kwaliteit koffie in huis.

De koffie van Fair Trade Original komt hieraan in alle opzichten tegemoet. De naam zegt het al, de koffie is eerlijk ingekocht. En er zijn tal van melanges en mogelijkheden, voor iedere zetmethode en iedere smaak.  


H’eerlijke koffie die bij uw organisatie past

Fair Trade Original zet zich in om de directe toegang voor producenten uit deze landen tot de Nederlandse markt te vergroten en zo te zorgen dat ze een goede prijs krijgen voor de koffie. Dit doen ze onder andere door in te kopen volgens de fairtrade handelsvoorwaarden van de stichting Max Havelaar. 

Wereldwinkel Nijkerkbiedt bedrijven de mogelijkheid producten als koffie, thee en suiker van het Max Havelaar keurmerk via onze winkel in te kopen.

Zakelijke leveringen doen we op rekening, zonder gedoe. En uiteraard leveren wij de bestelling dan op een afgesproken tijdstip af, zonder extra kosten. Een authentieke topkoffie met een verhaal over mensen vanuit Tanzania, Ethiopië en Guatemala die één gemeenschappelijke deler hebben; koffie!

neem contact op met Helene van Leuven

grootverbruik@wereldwinkelnijkerk.nl