Welkom bij

Wereldwinkel Nijkerk

Een ideetje van blik? 

 

 

 

 

 

 Werp uw blik er op!! 

 

 

Cadeaupakketten

Het is altijd leuk om iets te geven maar het kiezen van een cadeau is vaak een probleem. U wilt iets geven aan de mensen van uw bedrijf, aan iemand van uw familie, aan buren of aan vrienden. Maar iedereen heeft alles al.                U kunt er dan voor kiezen om namens hen iets te geven aan een goed doel. Aan de andere kant, zelf iets krijgen is              ook zo leuk. 

Waarom niet combineren?

Geef ze een bijzonder cadeau met artikelen uit de wereldwinkel. Die artikelen zijn nuttig en u steunt er ook een goed doel mee; de verbetering van welvaart elders in de wereld. 

Mogelijkheden zijn er genoeg. een wereldwinkeltas gevuld met wereldwinkelartikelen als bijvoorbeeld een fles wijn, kaarsen en lekkere chocolade. U kunt in de winkel de artikelen uitzoeken die u in uw pakket wilt hebben.

De Wereldwinkel kan één pakket voor u maken, maar ook vele. U kunt daarbij kiezen uit vooraf samengestelde pakketten of een op uw eigen wensen afgestemd pakket. Kom daarvoor eens in onze winkel kijken. Bij grote aantallen gelden speciale gunstige voorwaarden. Wilt u meer pakketten hebben, neem dan contact op met de winkel.